رای طبخ بعضی از غذاها به سبزی و گیاه خشک شده نیاز است.برای خشک کردن گیاهان و سبزی های تازه و حفظ خاصیت آن خوب است به چند نکته مهمی که در این مطلب به نقل از سایت «ehow» درج شده است، توجه کنید. *گیاه را هنگامی که تازه است و کاملا رشد کرده است، بچینید. هنگام چیدن هر نوع برگ آسیب دیده و ساقه های چوبی را دور بیندازید. *از تمیز بودن گیاه از کثیفی و حشره مطمئن شوید و فقط اگر لازم بود آن را بشویید. * به محض چیدن، آن ها را برای خشک کردن آماده کنید *ساقه ها را در بسته های ۱۰ تایی و هم اندازه آماده کنید تا هم زمان خشک شود. *گیاهان را پس از بستن به طور دورانی آویزان کنید. * در صورتی که احتمال خاک گرفتن یا آلوده شدن آن ها وجود دارد، کیسه کاغذی روی آن بکشید. *بهترین مکان برای خشک کردن، مکان گرم، خشک و تاریک است. *اگر مکان قرار گرفتن گیاهان گرم باشد ۵ روز طول می کشد تا خشک شود اما در صورت خنک تر بودن هوا، این زمان به ۲ هفته می رسد. بهترین دما برای خشک کردن گیاهان ۳۰ درجه سانتی گراد است. *گیاهان مختلف را با فاصله از هم آویزان کنید تا هر یک بوی خود را حفظ کند. *گیاه موقعی خشک شده است که برگ های آن شکننده شود. روند خشک شدن را تا حدی ادامه ندهید که به محض دست زدن برگ ها از هم بپاشد. *پس از خشک شدن برگ ها را از ساقه جدا کنید. *گیاهان را در ظرف شیشه ای و دور از نور خورشید نگه دارید. *گیاهان را قبل از استفاده خرد کنید. *گیاهان مناسب برای خشک کردن عبارت است از رزماری، ریحان، نعناع، افسنتین، استوقودوس، جعفری، انجدان رومی و بادرنجبویه.
منبع: روزنامه خراسان
|