مرتضی صفوی در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس افزود: هنگام خرید آجیل به تازگی آن باید توجه داشت و از خرید خشکباری که علائم کپکزدگی دارد باید خودداری کرد.
وی گفت: میوههای خشک دارای ارزش غذایی بالایی هستند.البته نحوه خشک کردن میوهها بسیار اهمیت دارد. اگر میوهها را در زمان طولانی و در مقابل نور زیاد آفتاب خشک شود ارزش غذایی آن کاهش پیدا میکند ولی بهتر است برای بهرهمندی از ویتامین میوهها آنها را تازه مصرف کرد.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: در ایام عید باید از میوها و سبزیها بیشتر استفاده کرد و از مصرف زیاد چای و قهوه خودداری کرد.
صفوی گفت: در طول سفر اگر آب سالم در دسترس نیست آب را میتوان یک دقیقه جوشاند و سپس استفاده کرد.
وی اضافه کرد: از مصرف سوسیس و کالباس باید اجتناب کرد. غذای مصرفی باید کاملاً پخته شده باشد. برخی از خانوادهها غذاها را نیمپز میکنند و با خود به سفر میبرند که در طول سفر آن را پخته و مصرف کنند. این کار بسیار غلط است به دلیل اینکه نیمپز کردن غذاها موجب تکثیر بیشتر باکتریها میشود که میتواند مصرف این غذاها موجب مسمومیت، تهوع و اسهال شوند و از خوردن سبزیها در طول سفر به صورت خام باید خودداری کرد مگر اینکه با محلول ضدعفونی کننده کاملاً شسته شود. در رستورانها از غذایی سسدار و چرب باید اجتناب کرد به دلیل اینکه ممکن است موجب بروز مشکلات گوارشی شود.
|
آخرین بروز رسانی در دوشنبه, 10 مرداد 1390 ساعت 18:08 |