ثبت نام

اسفناج چاپ

esfanajدانستنی هایی راجع به اسفناج !

طبع اسفناج كمي سرد و تر است يا اينكه معتدل است.

  1. اسفناج ضدكم‎خوني است. كساني كه دچار كم‎خوني شده‎اند اسفناج را در سبزي‎هاي خوردني خود قرار دهند و هر روز حداقل سه برگ اسفناج بخورند. 
  2. اسفناج تقويت كننده قلب است. مانند سبزي همراه غذا خورده شود.
  3. اسفناج مخصوصاً بوراني تميز كننده دستگاه هاضمه مي‎باشد.
  4. گوگرد موجود در اسفناج باعث قليايي خون مي‎شود، تازه خورده شود.
  5. آهكي كه در اسفناج وجود دارد باعث استحكام استخوان‎ها مي‎گردد، تازه خورده شود.
  6. اسفناج كمبود املاح معدني بدن را جبران مي‎كند.
  7. كساني كه اسفناج را مي‎جوشانند سپس آب اضافي آن را مي‎گيرند آن‎ها فقط تفاله اسفناج را مي‎خورند. بهترين روش خوردن اسفناج تازه آن است سعي كنيد به طعم تازه و خام آن عادت كنيد.
  8. اگر مبتلا به ضعف بدن يا اعصاب هستيد چند روز صبح‎ها نصف استكان آب اسفناج با نصف استكان آب شاهي همراه كمي آب بنوشيد.
  9. براي يبوست از دمكرده تخم اسفناج استفاده كنيد، 5 گرم در يك ليوان آب به مدت 20 دقيقه دمكرده سپس ميل كنيد.
  10. براي درمان سوختگي، جرب و زخم‎هاي جلدي اسفناج را در روغن زيتون بپزيد و روي زخم بگذاريد.
  11. كساني كه بيماري كبدي دارند اسفناج بخورند.
  12. كساني كه درد مفاصل دارند كمتر اسفناج بخورند.
  13. كساني كه سنگ يا شن كليه دارند اسفناج به مقدار كمي بخورند البته درمان‎گر ناراحتي‎هاي كليه هم مي‎باشد.
  14. كساني كه ورم معده دارند از خوردن اسفناج خودداري كنند.
  15. اسفناج براي اطفال كم‎اشتها و كودكاني كه از رشد عقب مانده‎اند بسيار مفيد مي‎باشد.
  16. هضم اسفناج آسان است.
  17. كساني كه نقرس دارند از خوردن اسفناج خودداري كنند.
  18. اسفناج پخته شده را زياد نگه نداريد زيرا در آن تغييرات شيميايي ايجاد مي‎شود و توليد سم مي‎كند.
  19. اسفناج براي كساني كه افسرده هستند يا احساس خستگي و گرفتگي مي‎كنند مفيد است.
  20. اسفناج براي خانم‎هايي كه دردهاي قاعدگي دارند مفيد مي‎باشد.
  21. خانم‎هايي كه يائسه شده‎اند خوردن اسفناج را فراموش نكنند.
  22. جويدن اسفناج دندان‎ها و لثه را محكم مي‎كند.
  23. يك غذاي خوشمزه با اسفناج: بعد از اينكه برنج را صاف كرديد ابتدا يك مقداري برنج سپس يك لايه اسفناج خام بعلاوه گوشت چرخ كرده گوسفند كه كمي سرخ كرده باشيد مجدداً لايه برنج سپس باز يك لايه اسفناج خام و ادويه‎جات ريخته بگذاريد برنج دم بكشد.

تبلیغات

آخرین بروز رسانی در دوشنبه, 10 مرداد 1390 ساعت 18:01
 

حکایات خواندنی




کلیه حقوق مادی و معنوی سایت پایگاه اینترنتی تیک متعلق به پدید آورندگان آن می باشد و هرگونه کپی برداری از آن پیگرد قانونی دارد.     طراحی سایت : سرورنگار

code security | suara benteng | hosting | it support | unpam | uzanc | hosting gratis | it konsultan |